У двох іноземців на Львівщині конфіскували землі

Загальна площа земельних ділянок становить понад 2,3 га.

20.05.2024
У двох іноземців на Львівщині конфіскували землі

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Йдеться про шість земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що знаходяться на території Буської територіальної громади Золочівського району.

Одна з іноземців – громадянка рф, яка отримала землі у спадок.

Однак, проігнорувавши вимоги земельного законодавства України, упродовж року після набуття права власності вони не здійснили відчуження цих земель.

Реагуючи на порушення, прокуратура стала на захист інтересів держави з метою недопущення незаконного володіння землями України та звернулась до суду з відповідними позовами, які задоволені в повному обсязі.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.