У Польщі знайшли мертвими двох українців

Їхні тіла були в зачиненій квартирі.

20.04.2023
У Польщі знайшли мертвими двох українців
Фото: умовне

Поліція розслідує обставини загибелі 36-річного чоловіка та 31-річної жінки, повідомляє польське видання wprost.pl.

Роботодавець українців повідомив екстрені служби про те, що вони не були на роботі від минулої п’ятниці. Тож до квартири, яку орендувала пара, викликали пожежників, які вибили двері, щоб потрапити у приміщення.

Там вони виявили тіла в стані сильного розкладання – вони були роздуті, частково гнилі та на них були плями від атмосферних опадів.

Портал Lodz Nasze Miasto повідомив, що тіло чоловіка лежало в пляжному наметі на ліжку, а жінка сиділа в кріслі. У квартирі не було виявлено чадного газу, але в одній з кімнат працював газовий обігрівач.

“Ми з’ясовуємо причини та обставини інциденту, заходи проводяться під наглядом Лодзько-Срудмеської окружної прокуратури. Ми вже провели перевірку і опитали свідків – на цю мить не можна виключити причетність третіх осіб до загибелі жінки і чоловіка. Обидва є громадянами України”, – повідомила Каміла Совінська, прессекретарка Лодзинського міського відділу поліції.

Рідним покійних уже повідомили про трагедію. Причини смерті встановлюють.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.