У Польщі у водосховищі потонула 12-річна українка

Ще одну дитину вдалося врятувати.

06.06.2023
У Польщі у водосховищі потонула 12-річна українка

Інцидент трапився ввечері 5 червня в Задембському водосховищі в місті Скерневіце Лодзського воєводства, пише eglos.pl.

Дві дівчинки з України – 12-ти та 14-ти років купалися у місцевому водосховищі. Діти перебували у воді, тримаючись за руки, однак щоразу заходили все глибше. Ймовірно, вони не вміли плавати.

В якийсь момент молодша з дівчат зникла під водою. Очевидці викликали рятувальників. 14-річну дівчинку врятували ще до приїзду рятувальників та доправили до місцевої лікарні. Наразі її стан стабільний і життю нічого не загрожує.

Паралельно рятувальники кинулися шукати у воді 12-річну дитину. Пошуки тривали недовго — дівчинку доставили на берег без ознак життя. За попередніми даними, вона пробула під водою понад 20 хвилин. Попри проведені реанімаційні заходи дитину врятувати не вдалося, лікарі констатували смерть.

Нагадаємо, на Львівщині в озері втопився 27-річний чоловік.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.