У Львові погасили поштову марку, присвячену дружбі України та Азербайджану

Поштова марка належить до серії “Сильні разом”, яка присвячена країнам, які допомагають Україні під час війни. Тираж марки лише тисяча примірників.

05.04.2024
У Львові погасили поштову марку, присвячену дружбі України та Азербайджану

4 квітня урочисто погасили поштову марку, на честь дружби України та Азербайджану, повідомляє Lviv.media.

У церемонії погашення марки брали участь директор з розвитку бізнесу західного регіону АТ “Укрпошта” Євгеній Савчук, генеральний директор групи компаній “Західнадрасервіс” Степан Козицький, громадський діяч Юрій Котик та, зокрема, посол Азербайджану в Україні Сеймур Мардалієв.

“Для нас велика честь брати участь в погашенні цієї марки, яка є символом традиційно важливої дружби між Україною і Азербайджаном, а в цьому випадку — між Львовом і Азербайджаном,” — прокоментував Сеймур Мардалієв.

Як зазначив Степан Козицький, марка стане символом співпраці двох країн: “Для мене велика честь погасити цю марку із послом Азербайджану. Це допоможе нам зміцнити дружні зв’язки. Марка символізує майбутню співпрацю України і Азербайджану як і в бізнесовій галузі, і в культурній і, можливо, у військовій,” — прокоментував Степан Козицький.

Тираж марки — лише тисяча примірників. Її використовуватимуть як подарунки та подяки партнерам України, зазначив директор з розвитку бізнесу західного регіону АТ “Укрпошта”.

“Ця марка присвячена дружбі України і Азербайджану, як країни яка підставляє плече допомагає нам не тільки фінансами, а й гуманітарними заходами,” — розповів Євгеній Савчук.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.