Псевдобанкіри ошукали тернополянку майже на 75 тисяч гривень

Крім неї, постраждали ще двоє людей.

03.04.2023
Псевдобанкіри ошукали тернополянку майже на 75 тисяч гривень
Фото: умовне

Про це повідомляє поліція Тернопільської області. 

До жительки Тернополя зателефонував чоловік, який представився співробітником фінансової установи. Він запевнив жінку, що невідомі намагаються розрахуватися її банківською карткою і, аби убезпечити кошти, їй необхідно уточнити персональні дані.

“Тернополянка швидко все зробила, а згодом збагнула, що стала жертвою афериста, адже з рахунку зникло 74 500 гривень”, – підсумували в поліції. 

Від аналогічної шахрайської схеми потерпіло ще двоє людей, які втратили 22500 гривень й понад 1000 гривень.

Відомості про злочини правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Поліцейські застерігають жителів не довіряти невідомим. 

“Запам’ятайте: працівники фінансових установ ніколи, за жодних обставин не телефонуватимуть своїм клієнтам та не будуть дізнаватись особисту інформацію. Всі дані, якими ви володієте щодо вашого електронного гаманця, є конфіденційними”, – наголосили правоохоронці.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.