Про наших паразитів у Куршевелі

Сьогодні у стрічках новин і у повідомленнях всюди Соледар. Запекла боротьба за Незалежність. Але далі собчак та інше путінське кубло починає розганяти молодих людей у Куршевелі, які з прапором України танцюють на столах під «Вова, їб…ш їх бл…ть» і винос шампанського кристал.

11.01.2023
Про наших паразитів у Куршевелі
Фото: інстаграм

Ці люди у святковому настрої герої матеріалу «Батальйон Монако 2», яких цього літа ми зафіксували в усіх пафосних місцях Монте Карло, Монако та Ніцци і які, авжеж, потім ходили в префектуру Ніцци подовжувати статус біженців, Карина Жосан та її чоловік Сергій Ошеровський.  

А тепер найважливіше. Ошеровський Сергій Леонідович перебуває у розшуку МВС України. «УХВАЛА СУДУ ПРО ДОЗВІЛ НА ЗАТРИМАННЯ З МЕТОЮ ПРИВОДУ». Перебуває треба сказати не дуже ефективно, тому що він не в Україні вже рік. 

За даними джерел у бізнесових колах він має стосунок до так званої бригади «Потапів». За даними джерел у правоохоронних органах вони обслуговують будівництва народного депутата від ОПЗЖ Вадима Столара. 

Вадим Столар місяць тому відвідував день народження тієї самої Жосан у російському ресторані Suvuroff у Дубаї на пальмі Джумейра.   

Ще раз. Чоловік у розшуку гучно гуляє в Куршевелі. І його дружина публікує відео як вони демонстративно витрачають гроші. 

Приберіть корупцію і ці люди помруть з голоду в однушках на Борщагівці. А поки вони ганьблять Україну в Монако, в Дубаї та у Куршевелі, це означає, що корупцію ви не прибрали і вони продовжують заробляти. Це означає, що продовжують заробляти ті, хто їх кришують. Заробляють ті, хто кришують тих, хто кришує їх. І так далі. 

І найболючіше те що все це відбувається саме в цей трагічний час. 

Знайти його зможете? Чи мені ще раз знайти, а ви потім знову, сидячи у своїх емілі резортах місяцями, купуватимете телеграм-канали, щоб мене товкти за те що я роблю вашу роботу і кудись там виїхав?

Бо як казав один політик «якщо ви і ми – то це всіх». І я йому вірю.

І не забувайте, будь ласка, про те що ми на “Українській правді” збираємо 11 500 000 гривень на покращення ППО. Буду вдячний за підтримку. Посилання на банку у коментарі. 

Номер картки банки

5375 4112 0366 5000

Все буде Україна

Михайло Ткач

Джерело

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.