Представники Львівського медуніверситету взяли участь у світовому конгресі офтальмологів

23-24 лютого у Любліні в Польщі відбувся світовий конгрес офтальмологів «Новини в офтальмології – освіта і практика», до участі в якому були запрошені провідні фахівці із 12 країн світу.

28.02.2024
Представники Львівського медуніверситету взяли участь у світовому конгресі офтальмологів

Про це повідомили у пресцентрі Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

Конгрес проводився під патронатом ректора Люблінського медичного університету, професора Войцеха Залуски і в.о. ректора Львівського медуніверситету, доктора медичних наук Ореста Чемериса, а також Любельської Унії Цифризації.

Вперше реєстрація для учасників з України за ініціативи професора Рейдака була безкоштовною.

“Конгрес відкрили професор Роберт Рейдак (проректор Люблінського медичного університету, президент Польського товариства хірургів-офтальмологів) та професор Андрій Зіменковський (завідувач кафедри менеджменту в охороні здоров’я, фармакотерапії і клінічної фармації ЛНМУ, керівник центру інновацій в охороні здоров’я і цифрової медицини). Власне, ці дві медичні спільноти активно реалізують спільний проєкт – «Розвиток транскордонної телемедичної системи на прикладі офтальмологічних оглядів в умовах збройного конфлікту ‒ аналіз та рекомендації», то ж мали про що розповісти загалу”, – йдеться у повідомленні.

Адміністрацію Львівського університету представляла декан медичного факультету професор Марта Колішецька.

Професор Андрій Зіменковський вручив Войцеху Залусці «Подяку Львівської військової обласної адміністрації» та пам’ятний знак «Заслужений для Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького». Натомість, професора Андрія Зіменковського нагородили медаллю Унії Любельської.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.