На Тернопільщині формують зенітно-кулеметний батальйон для знешкодження “шахедів”

Для батальйону закупили майже 20 автомобілів та необхідне обладнання.

02.11.2023
На Тернопільщині формують зенітно-кулеметний батальйон для знешкодження “шахедів”

Про це 1 листопада під час брифінгу розповів голова Тернопільської ОВА Володимир Труш.

“В області формується новий військовий організм, в принципі де він розташований вам не скажу в цілях безпеки. Основна задача цього організму – це якраз зенітно-кулеметний батальйон, який буде боротися з тими “шахедами”, які летять і прилітають в нашу область. З цієї метою вже передано два автомобілі. Загалом завтра ми анонсуємо, що ми будемо передавати близько 30-ти автомобілів, в залежності по готовності. Величезне дякую усім за донати і дякую меценатам і аукціонам. Це все буде передаватися на новостворений батальйон. Ми готуємося до того, що при настанні холодів – будуть обстріли і саме цей бойовий підрозділ створений для боротьби з “шахедами”,  – відзначив Володимир Труш.

На цей підрозділ буде передано  30 старлінків, 30 біноклів, 30 тепловізорів. Загалом вартість проекту близько 21 мільйона гривень без вартості автомобілів.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.