На шахту «Надія» призначили безнадійного менеджера

Сергія Смеречанського призначили тимчасово виконуючим обовʼязки директора шахти “Надія” на Львівщині.

20.02.2024
На шахту «Надія» призначили безнадійного менеджера

Про це повідомив Олександр Клімов, керівник ГО «Дорожній контроль Захід».

Сергій Смеречанський працював директором шахти «Степова», де у 2017 році внаслідок вибуху метану загинуло 8 людей, а також 23 гірники були госпіталізовані. Згодом він очолив шахту «Червоноградська».

Клімов зазначив, що кілька днів тому на шахті «Надія» працівники Департаменту стратегічних розслідувань провели обшуки в рамках кримінального провадження, передбаченого ч. 4 ст. 191 ККУ (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим).

“А також якщо ви раптом забули, то шахта підконтрольна «смотрящому» Андрію Венгрину, який марить запхати свою людину на посаду генерального директора ДП «Львіввугілля»”, – наголосив Клімов.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.