На Львівщині триває реконструкція мосту через річку Західний Буг

На автомобільній дорозі загального користування місцевого значення Сокаль – Стоянів розпочали будівельні роботи у 2023 році.

05.03.2024
На Львівщині триває реконструкція мосту через річку Західний Буг

Про це повідомляє заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Ще у 2019 році було проведено обстеження мостового переходу та визначено його аварійним.

“Ремонтувати цей міст немає сенсу, тому було прийнято рішення збудувати нову переправу. Відтермінувати проєкт на період «після війни» також не можна, адже місцева громада залишиться без автомобільного сполучення”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, проєктом передбачається реконструкція мостового переходу через річку з повною перебудовою мосту, а саме – демонтажем існуючого мосту, довжиною 127,87 м, та будівництвом нового мосту, довжиною 130,03 м, з влаштуванням ділянки автомобільної дороги, що поєднає новий міст з автомобільною дорогою  Сокаль – Стоянів.

В межах реконструкції підрядною організацією вже виконано роботи:

  • побудови острівків для виїзду бурової машини;
  • перевлаштування зовнішніх мереж газопостачання;
  • влаштування опор моста.

“Цьогоріч продовжуються будівельні роботи. На сьогодні мостовики влаштовують буронабивні палі та встановлюють елементи опалубки під монолітні ригелі”, – підсумував Бучко.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.