На Франківщині вовки загризли корову

У селі Мишин на Івано-Франківщині вранці 17 жовтня вовки роздерли корову. Також люди бачили хижаків у Великій Кам’янці та Воскресинцях, поблизу Коломиї.

20.10.2023
На Франківщині вовки загризли корову

Про це у коментарі Суспільному розповів голова Коломийської організації Українського товариства мисливців та рибалок Василь Урбанович.

За його словами, через похолодання вовки спустилися з гір, переслідуючи здобич — оленів та кабанів.

“Кожного року люди бачили двох-трьох вовків, а у 2023 році вже вісьмох побачили у різних селах, зокрема чотирьох — на полях у Великій Кам’янці”, — каже Василь Урбанович.

Це — не перший випадок, коли вовки нападали на свійських тварин. У 2021 році на околиці села Підгайчики хижак загриз собаку, продовжує Василь Урбанович.

З його слів, наразі сезон полювання на хижих звірів закритий, тож мисливці Коломийської організації Українського товариства мисливців та рибалок звернулися з проханням до Івано-Франківської обласної військової адміністрації, щоб отримати дозвіл на відстріл вовків та лисиць, оскільки їхня популяція теж зросла. Коломийських мисливців підтримала обласна організація УТМР.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.