Львівські медики врятували ногу поліцейській, яку збила нетвереза водійка

Поліцейська з Яворова у вкрай важкому стані поступила до лікарні. Через масивну крововтрату лікарі оперували жінку впродовж 15 годин.

03.10.2023
Львівські медики врятували ногу поліцейській, яку збила нетвереза водійка

Про це повідомляють у першому медичному об’єднанні Львова.

Через масивну крововтрату, відкритий перелом гомілкової кістки, три переломи стегна, травму м’яких тканин обличчя та грудної клітки хірурги впродовж 15-ти годин лікарі не виходили із операційної.

“Аби зберегти пацієнтці ногу, ми застосували сучасну методику, а саме – трансплантацію її власних м’яких тканин з іншої ділянки тіла. Нам вдалося пересадити необхідний для закриття дефекту масив тканин та відновити цілісність гомілкової кістки”, – розповів завідувач Центру хірургії та онкології Лікарні Святого Пантелеймона Гнат Герич.

“Мені було так важко та боляче навіть просто лежати. Ще, крім того, перші 6 тижнів мені не можна було рухатися, аби таз зрісся. Тоді я мріяла хоч сісти та дуже боялася, що більше ніколи не зможу ходити”, – каже Ольга про свій стан після складної операції.

Було важко, але вже на другий місяць після ДТП, поліцейська почала ходити на милицях.

Нині Ольга вже вдома – з родиною та знову стоїть на варті правопорядку. Поліцейська часто думає про те, що її дитина могла залишитися без мами, тож закликає всіх водіїв не сідати за кермо в нетверезому стані.

Нагадаємо, 29 травня 2023 року жінка перебувала на службі. Коли виходила з приміщення міськради, на тротуар виїхав позашляховик і наїхав прямо на Ольгу. Водійка за кермом авта була п’яною.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.