Львівська ОВА почала будувати фортифікації на Сумщині

Львівщина підтримала ініціативу Президента України Володимира Зеленського, суть якої полягає у тому, щоб вздовж кордону та оборонної лінії звести три смуги фортифікацій, загальною довжиною понад 2000 кілометрів.

15.03.2024
Львівська ОВА почала будувати фортифікації на Сумщині

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Наша зона відповідальності – спорудження таких смуг у межах Сумщини. Щоб організувати процес належним чином, відрядили у Сумську область мого заступника Юрія Бучка та т.в.о. начальника управління капітального будівництва ОВА Романа Дулю“, – зазначив очільник області.

Також він додав, що на місці вже працюють майже пів сотні осіб. До будівництва залучили 8 одиниць техніки. Окрім спорудження лінії фортифікацій, спеціальні підрозділи зі Львівщини займаються розмінуванням територій, які постраждали від poсійcької окупації.

Сьогоднішня трагедія в Одесі – ще одне нагадування, що pyсня – нелюди. Щирі співчуття рідним загиблих. Маємо всі включитися, щоб нас від країни-терористки відділяли мури, які неможливо здолати. Як фізичні, так і ментальні”, – підсумував Козицький.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.