Львів’янина, який вчинив 7 злочинів та вкрав 5 телефонів, засудили

Чоловікові призначили покарання – 5 років позбавлення волі.

15.09.2023
Львів’янина, який вчинив 7 злочинів та вкрав 5 телефонів, засудили

Про це повідомляє Львівський апеляційний суд.

37-річний львів’янин упродовж липня – серпня 2022 року вчинив у Львові ряд крадіжок. Зокрема,чоловік грабував на перехресті вул. Староєврейська – Галицька, на вул. Підвальній, Валовій, Сербській та на проспекті В. Чорновола.

Чоловік поцупив у потерпілих 5 телефонів «iPhone». Окрім того, львів’янин також вкрав з гаманця потерпілого  1500 грн.

“Вирок Галицького районного суду м. Львова від 18 жовтня 2022 року в частині призначеного покарання скасовано та ухвалено в цій частині новий вирок, яким засудженого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України та призначено йому покарання у виді 5 років позбавлення волі”, – йдеться уповідомленні.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.