Ексочільника НБУ Кирила Шевченка оголосили в розшук

Крім нього, в розшук оголосили ще двох працівників “Укргазбанку”.

24.10.2022
Ексочільника НБУ Кирила Шевченка оголосили в розшук

Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього голову Національного банку Кирила Шевченка у справі про розкрадання 200 мільйонів гривень в “Укргазбанку”. Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

Також в розшук оголосили ще двох працівників “Укргазбанку”: заступника голови правління Дениса Чернишова та заступницю директора департаменту по роботі з корпоративними VIP-клієнтами Олену Хмеленко.

“Про підозру їм повідомили ще на початку жовтня, однак в спеціальному порядку, бо місцеперебування цих осіб було невідоме. Відтоді підозрювані ігнорували виклики до слідчого, через що їх було оголошено в розшук”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 4 жовтня голова Нацбанку Кирило Шевченко подав у відставку. 6 жовтня НАБУ та САП повідомили про викриття протиправної діяльності службових осіб державного банку “Укргазбанк”, яка призвела до збитків у сумі понад 206 млн грн. Про підозру повідомлено п’ятьом основним фігурантам цього злочину, серед яких Кирило Шевченко.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.