Екснардепа БПП Грановського оголосили в розшук

Його підозрюють у завданні 93,3 млн грн шкоди Одеському припортовому заводу.

15.11.2022
Екснардепа БПП Грановського оголосили в розшук
Фото: Олександр Грановський

Як повідомив у своєму телеграм-каналі журналіст Олег Новіков, НАБУ і САП підозрюють Грановського в організації завдання понад 93,3 млн грн збитків державному Одеському припортовому заводу. Разом із ним підозрюваною також є експомічниця Грановського, колишня членкиня правління ОПЗ Ольга Ткаченко.

Слідство встановило, що екснардеп Грановський через свою помічницю Ткаченко організував схему, за якою ОПЗ продавав мінеральні добрива наперед визначеній компанії Newscope Estates Limited за цінами, нижчими від ринкових. Надалі ця компанія перепродавала товар іноземним компаніям із реального сектору економіки за конкурентними цінами. Однак фізично постачання забезпечував цим компаніям ОПЗ.

Схема діяла впродовж березня-грудня 2015 року. До її реалізації були залучені посадовці ОПЗ. Внаслідок таких протиправних дій ОПЗ недоотримав дохід у близько 93,3 млн грн.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.