Українські бійці вчаться у Британії вести міські бої. Фото

Захисники України вчаться вести бойові дії в урбанізованій місцевості.

06.02.2023
Українські бійці вчаться у Британії вести міські бої. Фото
A Ukrainian recruit enters the window of a building during urban operations training on Operation UNIFIER, on 1 February 2023 in the United Kingdom. Please Credit: Corporal Eric Greico, Canadian Armed Forces Photo.

Генеральний штаб Збройних сил України показав, як українські військові проходять навчання у Великобританії. Йдеться про ведення операцій в умовах населеного пункту.

На опублікованих у Facebook кадрах бійці ЗСУ в рамках базової загальновійськової підготовки вивчають порядок підходу та проникнення у будівлю.

Навчання проходять під керівництвом інструкторів 3-го батальйону канадської легкої піхоти принцеси Патриції 1-ї канадської механізованої бригадної групи 3-ї канадської дивізії Збройних сил Канади.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.