Кількість мільйонерів на Тернопільщині за рік зросла удвічі

Понад сотня людей задекларувала отримані за попередній рік доходи в сумі мільйон гривень, тоді як у 2023 році їх було 45.

09.05.2024
Кількість мільйонерів на Тернопільщині за рік зросла удвічі

Про це повідомляє “Укрінформ”.

“Доходи в розмірі понад 1 млн грн задекларували 107 осіб (минулого року – 45 громадян) на загальну суму 622,0 млн грн. Основним джерелом доходів є заробітна плата та отримання доходів з подарунків та/або спадщини”, – розповів начальник управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Володимир Брудко.

Станом на 1 травня цьогоріч 6533 громадян подали податкову декларацію про отримані доходи, що на 1700 більше за відповідний період минулого року. Із загальної кількості декларацій 3097 – подано громадянами, які зобов’язані були задекларувати свої доходи, 3436 – громадянами, які виявили бажання скористатись правом на податкову знижку.

“Загальна сума задекларованого доходу становить 996,5 млн грн. У 2023 рік – 398,8 млн грн. 178 жителів області, які отримували доходи за кордоном, задекларували 74,5 млн грн доходу”, – додав Брудко.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.