Українська розвідка знає імʼя виконавця страти українського військового

За словами Буданова, випадки таких злочинів є «поодинокими».

17.04.2023
Українська розвідка знає імʼя виконавця страти українського військового

Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів в інтерв’ю Radio NV., що розвідники вже знають ім’я російського військового, який відрізав голову українському полоненому.

«Але повертаючись до першої частини вашого запитання: де він і чому я кажу, що не можу вам відповісти. Є трошки інша статистика. Якось так склалося, що майже всі з тих, хто робив такі речі (де це було нам чітко відомо), більше не існують. Тому не думаю, що ця людина стане винятком», — сказав Буданов.

На питання про те, чи причетна до цього українська розвідка, голова ГУР Міноборони відповів: «Просто так сталося».

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.