Затримали чергового агента російської ФСБ, який збирав розвіддані про Сили оборони

Йому повідомили про підозру в держзраді.

13.06.2023
Затримали чергового агента російської ФСБ, який збирав розвіддані про Сили оборони

У Дніпропетровській області викрили ще одного агента федеральної служби безпеки рф, який збирав розвіддані про Сили оборони України.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора. За даним слідства, підозрюваного, який неодноразово поширював антиукраїнські коментарі в одному із прокремлівських телеграм-каналів, завербували спецслужби рф.

З метою конспірації співпраці з ними, він створив декілька анонімних акаунтів в Телеграмі, через які отримував завдання на проведення підривної діяльності проти України.

Серед таких завдань було встановлення координат розташування місць дислокації підрозділів Збройних Сил України у м. Дніпрі та м. Новомосковську, фото- та відеофіксація їх локації і прилеглої місцевості.

Надалі він мав передавати розвіддані представнику спецслужб рф. За виконання завдань підозрюваний отримував від них грошову винагороду.

Правоохоронці затримали його під час виконання одного з таких завдань. Під час обшуку за місцем його проживання виявлено мобільний телефон і комп’ютер з доказами злочинної діяльності.

Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Нагадаємо, СБУ затримала агента розвідки рф, який шпигував за позиціями ЗСУ.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.