У Зеленського відреагували на нові військові навчання в Білорусі

Там їх назвали “недоумством й відвагою по-лукашенківськи”.

02.09.2022
У Зеленського відреагували на нові військові навчання в Білорусі

Учора у Генштабі повідомили, що в Білорусі з 8 по 14 вересня будуть проходити військові навчання спільно з РФ та країнами ОДКБ. Не виключено, що там військові будуть відпрацьовувати ймовірне захоплення трьох областей України – Волинської, Рівненської та Житомирської.

Проте в офісі президента заявили, що краще білоруським військовим і тим, хто підтримує вторгнення РФ, відпрацьовувати, як вони будуть здаватися в полон ЗСУ.

“Недоумство й відвага по-лукашенківськи: почати навчання із “захоплення чужих територій”, – пише радник голови ОП Михайло Подоляк. –  Для більшої користі наші хлопці з Волині радять російським і білоруським військовим інші напрямки навчань: невідкладна медична допомога, ефективна здача в полон, курси акторської гри (“ми просто заблукали”)”. 

Тим часом в ГУР МО заявляють, що зберігається висока ймовірність завдання ракетних ударів по Україні з території Білорусі. Що стосуєтьсяможливого наступу звідти, то такий сценарій у розвідці наразі вважають малоймовірним.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.