У приватному ставку на Тернопільщині загинули люди

Тіла двох чоловіків 9 травня близько 12:25 у місцевому ставку виявили жителі Кременецького району. Вони одразу викликали швидку та поліцію. Чоловіків дістали з води, але медики лише констатували смерть.

10.05.2023
У приватному ставку на Тернопільщині загинули люди

Судово-медичний експерт, який оглядав тіла загиблих, слідів насильницької смерті не виявив, повідомили у поліції Тернопільщини.

Слідчі встановили, що загиблі – орендар ставка та помічник. Правоохоронці припускають, що чоловіки могли потонути, рятуючи один одного, або загинули в результаті ураження струмом. Усе стане відомо після проведення судово-медичної експертизи.

Цей факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до частини 2 п. 1 статті 115 ККУ з позначкою “нещасний випадок”. Триває слідство.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.