У Львові знову отруїли собаку

Львів’яни б’ють на сполох, адже у місті почастішали випадки отруєння собак та розкидання отрути невідомими.

04.07.2023
У Львові знову отруїли собаку

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила Рома Самокіш, господарка собаки, який помер від отруєння.

“Знов отруєння на Сихові, Кавалерідзе-Полуботка. Том вчора загинув, гуляли ввечері, пізніше залишили песика самого на пару годин, прийшли- вже був неживий. Лікарі симптоматично по опису підтвердили, що імовірно отруєння. Хай горять в пеклі ті кляті отруювачі...” – йдеться у повідомленні.

Дівчина звернулась до небайдужих, аби ті, хто має собак на Сихові, поширили допис:

“Не знаю, як вберегтись від того вього, не залишайте собак самих вдома, тримайте в аптечці В6 в великій кількості. І будьте пильні, хто ходить поруч і що робить.”

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.