У Львові СБУ затримала російську агентку Інну Іваночко

На Львівщині спецслужба повідомила про підозру у державній зраді діючій агентці російських спецслужб. Зрадниця вела антиукраїнську діяльність, активно просувала ідеї федералізації України та проводила інформаційні акції антиукраїнського спрямування.

26.08.2022
У Львові СБУ затримала російську агентку Інну Іваночко
Інна Іваночко

Про це повідомили у СБУ.

Через свої кремлівські погляди жінка потрапила у поле зору російських спецслужб. Агентка очолювала керуючі посади у проросійських осередках, зокрема керувала Львівською спілкою проросійських громадських організацій та була членкинею партії ОПЗЖ

За даними слідства зрадниця організовувала та особисто брала участь у проплачених масових заходах, які активно поширювали неправдиві дані для дестабілізації суспільно-політичних настроїв на Львівщині.
Для прикриття власної підривної діяльності, проникнення в кулуари органів державної влади, а також поширення дезінформації в інтересах агресора вона використовувала журналістські посвідчення та «документи» деяких безпекових корпорацій (легітимність яких встановлюється).
Зв’язок з кураторами підтримувала використовуючи соцмережі та електронну пошту, туди ж надсилала звіти щодо проведеної підривної діяльності.
Під час обшуків у фігурантки провадження та інших причетних осіб контррозвідники виявили та вилучили матеріали, які підтверджують вчинення кримінального правопорушення. А також документи, що підтверджують її зв‛язок із політичними та громадськими структурами афілійованими з колишнім проросійським нардепом В.Медведчуком.
Як пишуть ЗМІ, мова йде про Інну Іваночко, відому у Львові своїми проросійськими провокаціями “активістку”. Раніше жінка очолювала ОПЗЖ у Львові.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.