У Львові протезували пенсіонерку, яка втратила ногу через російську ракету

71-річна жителька Українська Донецької області втратила ногу, коли продавала на місцевому ринку, а поруч прилетіла російська ракета. Жінка була при свідомості всю дорогу до лікарні.

15.09.2023
У Львові протезували пенсіонерку, яка втратила ногу через російську ракету

Про це повідомили у Першому медоб’єднанні Львова

Все життя пані Тетяни минуло в місті Українськ Донецької області.

У квітні цього року російська ракета прилетіла просто біля ринку, де працювала пенсіонерка. Від влучання дах сусіднього будинку посунувся і впав на металевий контейнер, в якому перебувала жінка. Каже, що лівої ноги не стало одразу, а праву дуже сильно пошкодило. Жінка була при свідомості і добре пам’ятає дорогу до лікарні. Її одразу прооперували. А згодом, аби врятувати праву ногу пацієнтки, лікарі виконали ще низку хірургічних втручань.

До Львова пані Тетяна приїхала вже задля загоєння ран та протезування. Зізнається, що найважче в її лікуванні було усвідомити, що ноги більше немає.

“Спершу я взагалі істерила – це закономірно. Але тоді поступово це почало вкладатися у мене в голові. Розуміння, що я вже не буду такою, як раніше… Треба пристосуватися жити по-новому”, – розповідає пацієнтка.

Зараз вона вже отримала свою штучну кінцівку, вчиться на ній ходити та завершує реабілітацію.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.