У Львові чоловік затримав грабіжника, який напав на його дружину

Він передав нападника патрульним поліцейським, які приїхали на виклик.

06.04.2023
У Львові чоловік затримав грабіжника, який напав на його дружину

 

Як розповіли у поліції Львівщини, 5 квітня близько 21:00 на вулиці Пулюя у Львові зловмисник намагався пограбувати перехожу – 21-річну львів’янку. Він напав на жертву ззаду, повалив на землю та намагався відібрати її мобільний телефон. Проте, жінка чинила опір і на допомогу прибіг її чоловік, який наздогнав нападника та передав його патрульним поліцейським, які приїхали на виклик.

Правоохоронці затримали 24-річного львів’янина.

6 квітня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 – ч. 4 ст. 186 (Замах на грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років. 

Досудове розслідування триває.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.