У кількох районах Львова помітили масову загибель голубів

Місцеві мешканці припускають, що птахів потруїли догхантери.

24.07.2023
У кількох районах Львова помітили масову загибель голубів

Про це повідомляє “Радіо Львівська хвиля”.

“Зараз в нашому місті працюють догхантери. Вони розкидають по вулицях хімію, щоб вбити собак. Її могли з’їсти також птахи”, – йдеться у повідомленні.

Власників тварин попереджають про небезпеку. Якщо після прогулянки в улюбленця рвота та судоми – це точно отруєння. Необхідно якнайшвидше потрапити до ветклініки. Найчастіше шкуродери використовують препарат Ізоніазид.

“Людям він рятує життя, а тварин вбиває. Це пов’язано з особливостями фізіології. Це єдиний препарат який має антидот. Багато власників тварин консультуються зі своїми ветеринарними лікарями і носять з собою антидоти – це вітамін В6, піридоксин і можуть надати якусь мінімальну допомогу, або знають симптоми і відразу ж біжать у найближчу ветеринарну клініку”, – розповів ветеринарний лікар невролог Віталій Федорович.

 

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.