Поранених, які не можуть виконувати бойові завдання, призначатимуть на інші посади

На сьогодні вакансій в ЗСУ в десятки разів більше, ніж поранених, які зараз чекають на призначення.

03.05.2023
Поранених, які не можуть виконувати бойові завдання, призначатимуть на інші посади

Поранених, які не можуть виконувати бойові завдання і виведені в розпорядження командирів, будуть призначати на інші посади. Як повідомила заступниця міністра оборони Ганни Маляр.

“Задача номер один – воювати. Крім того, з’явились нові виклики й проблеми – рішення для яких шукають прямо зараз, бо раніше такого досвіду не було”, – написала Маляр.

Вона нагадала, що призначення пораненого після лікування на посаду, яку той в змозі займати – це стандартна процедура. Однак під час війни вона стала непростою для бойових командирів.

Маляр розповіла, що на сьогодні вакансій в ЗСУ в десятки разів більше, ніж поранених, які зараз чекають на призначення.

“Є конкретні рішення, які будуть реалізовані. Зокрема готується відповідне розпорядження Головнокомандувача ЗСУ – і це повинно розв’язати питання тих, хто зараз чекає на призначення. Також готуються зміни системного характеру до Наказу 402 Міноборони та до законодавства”, – підкреслила вона.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.