На Львівщині склали присягу кілька сотень захисників

У Стрийському районі Львівської області склали присягу кілька сотень військовослужбовців 420 стрілецького батальйону та стрілецької бригади.

28.07.2023
На Львівщині склали присягу кілька сотень захисників

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Захід розпочали зі хвилини мовчання за військовослужбовцями, які загинули, боронячи Україну. Після цього під супровід Гімну підняли Державний Прапор. Військові урочисто присягнули захищати Україну, чесно виконувати військовий обов’язок, дотримуватися законів України та ніколи не зраджувати українському народові.

Підтримати рідних прийшли батьки військових, діти, близькі та друзі.

“У мене сьогодні сльози гордості за свого сина. Звісно, я переживаю, як будь-яка мати, завжди хочу знати, що моя дитина жива та здорова. Одного вечора ми з батьком вечеряли, коли наш син сказав, що піде захищати свою землю. Як і тоді, я не могла стримати сліз, але переконувати його ми не мали права”, – розповідає мати військового Ольга.

За словами Максима Козицького, стрілецький батальйон, який склав присягу на тому ж місці п’ять місяців тому, став штурмовим батальйоном. І зараз знищує техніку та особовий склад російської армії, а також повертає український прапор на деокуповані території.

 

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.