На Львівщині судитимуть чоловіка, який привласнив півтонни меду

55-річного чоловіка, який обдурив двох пасічників та заволодів 554 кг меду, судитимуть.

08.11.2023
На Львівщині судитимуть чоловіка, який привласнив півтонни меду

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Мешканець села у Червоноградському районі обманув 72-річну жінку та 36-річного чоловіка. “Бізнесмен”, за даними слідства, запропонував пасічникам придбати в них мед нібито для подальшої реалізації за кордоном. При цьому мед забрав відразу після домовленості, а гроші обіцяв віддати вже після продажу.

“Розцінки на товар сторони визначали індивідуально. Так, жінка-пасічниця передала “заготівельнику” 140 кілограмів меду на загальну суму майже 22 тисячі гривень, а чоловік – 414 кілограмів меду, вартість якого, за домовленістю, становила 27 тисяч гривень”, — йдеться у повідомленні.

Надалі пасічники не отримали від чоловіка ні грошей, ні меду. Коли зрозуміли, що стали жертвами шахрайства, звернулися у поліцію.

Правоохоронці завершили досудове розслідування. Обвинувальний акт вже скерували до суду. Чоловікові загрожує до трьох років ув’язнення.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.