Менеджер вигнав двох українок з ресторану в Парижі зі словами “Vive Путін”

Пізніше поплатився не тільки він, а й заклад.

20.10.2022
Менеджер вигнав двох українок з ресторану в Парижі зі словами “Vive Путін”
Скріншот

У Франції менеджер одного з паризьких ресторанів вигнав українок із закладу зі словами “Vive Путін”. Про це розповів віцепрезидент Союзу українців у Франції Володимир Когутяк, передає УНІАН.

Інцидент стався у ресторані Le Cosy Montparnasse. Шанувальник російського “фюрера” випровадив двох українок за двері й кілька разів повторив згадану фразу вище. При цьому він аплодував сам собі.

Але, як часто буває в подібних випадках, покаяння не змусило себе довго чекати. Так, рейтинг закладу обвалили до позначки в 2,3 в Google-відгуках. Ресторан отримав десятки тисяч негативних коментарів.

А коли ще один відвідувач, судячи з усього, українець, навідався в Le Cosy Montparnasse, менеджер визнав свою помилку і сказав відому на весь світ фразу “Путін х*йло”.

На ситуацію відреагував і заступник мера французької столиці Жан-Люк Ромеро-Мішель. Він у Twitter написав, що те, що трапилося в ресторані, – це “абсолютно неприпустимо і ганебно”. Він висловив свою підтримку всій українській спільноті в Парижі.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.