Польські фермери розблокували пункт пропуску “Рава-Руська-Гребенне”

29 квітня після 10 ранку польські фермери припинили дії з блокування руху вантажним транспортним засобам.

29.04.2024
Польські фермери розблокували пункт пропуску “Рава-Руська-Гребенне”

Про це повідомляяє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

“За інформацією, отриманою від Прикордонної варти Республіки Польща, сьогодні після 10:00 (за київським часом) польські фермери припинили дії з блокування руху вантажним транспортним засобам перед пунктом пропуску “Гребенне-Рава-Руська”, – йдеться у повідомленні.

Також, за даними прикордонників, на в’їзд до Польщі не пропускатимуть вантажівки, які переміщують зернові культури. Такий вантаж може рухатися територією Польщі лише транзитом.

“На цей час з боку суміжної держави накопичення вантажівок не спостерігається, на виїзд з України ваговози рухаються за е-Чергою. Просимо водіїв та перевізників врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень”, – додали у дописі.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.