Французька компанія “Bonduelle” передала російським солдатам продуктові набори

У головному офісі цю інформацію заперечують.

02.01.2023
Французька компанія “Bonduelle” передала російським солдатам продуктові набори

Інформацію про святкові продуктові набори для солдатів рф поширив один із російських пабліків. Він же оприлюднив фотографії російських солдатів з пакунками від “Bonduelle”.

“Дорогий солдате! Вітаємо тебе з Новим роком! Бажаємо тобі всіх благ і якнайшвидшої перемоги!”, –  вказано у вітальній листівці, яку компанія нібито додала до кожного продуктового набору. Зазначається, що усього було 10 тисяч таких наборів.  

Також наводиться коментар керівниці компанії “Bonduelle” в росії Катерини Єлісєєвої, яка зауважує, що ця акція є невід’ємною частиною “соціальної відповідальності бізнесу Bonduelle”.

Головний офіс компанії на своїй твіттер-сторінці спростував цю інформацію. Проте там зазначили, що компанія продовжує свою діяльність у росії “з єдиною метою забезпечити доступ населення до основних харчових продуктів у росії та сусідніх країнах”.

У мережі закликають українських дистриб’юторів “Bonduelle” припинити продаж їхньої продукції. 

“Коли будете купляти сьогодні до новорічного столу і всі наступні дні горошок, кукурузку… пам’ятайте, що проходите мимо Bonduelle з відразою плюючи в сторону. Їхня СЕО-моZкалиха подарувала військовим злочинцям продуктові набори своєї компанії і побажала «скорейшей победы в СВО». До речі, компанія так не пішла з росії”, – написала на своїй фейсбук-сторінці медійниця Тетяна Овчаренко. 

Продукція “Bonduelle” на полицях українських супермаркетів

Нагадаємо, французька компанія “Bonduelle” одна з небагатьох міжнародних компаній, які досі залишились в росії зі збереженням робочих місць. Завод “Bonduelle” розташований у красноярському краї. 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.