Двійник Лукашенка з Тернополя захищає Україну на фронті

Український музикант Коля Серга знайшов на фронті двійника білоруського диктатора Олександра Лукашенка.

09.09.2022
Двійник Лукашенка з Тернополя захищає Україну на фронті
Скріншот

Серга, який захищає Україну від російських окупантів, опублікував відео, в якому показав українського двійника Лукашенка. Ним виявився український військовий із Тернополя.

У ролику Серга закликав замінити Лукашенка українським захисником.

«Дорогі друзі-білоруси, слухайте. Якщо вам так подобається зовні Лукашенко, що ви так довго не можете його позбутися, то я вам знайшов відмінну заміну. Дивіться, який порядний, хоробрий, мужній. Все, забирайте! А того нах*р!» — каже він у відео, опублікованому в Instagram-сторіз, передає НВ.

Фото: thekolya/Instagram

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.