Лукашенко назвав “причину” неучасті його військ у війні проти України

Самопроголошений білоруський президент Олександр Лукашенко заявив, що його 40-тисячне військо не зможе допомогли Росії в агресії проти України, хоча і визнав, що його країна бере участь у війні по-іншому.

25.11.2022
Лукашенко назвав “причину” неучасті його військ у війні проти України

Лукашенка цитує білоруське провладне інформагентство “Белта”.

“Наші збройні сили, ну скільки ми там можемо їх задіяти, 35 – 40 тисяч, вони не вирішать проблеми (у війні проти України – ред.)”, зазначив білоруськи диктатор.

Білоруський диктатор заявив, що безпосередньою участю збройних сил Білорусь тільки “зробить гірше”. “Це не роль Білорусі в цьому конфлікті”, – сказав Лукашенко.

“Хоча я ніколи не відмовлявся, що ми не беремо участі в спеціальній військовій операції (війні проти України – ред.), за багатьма напрямками. Але ми не вплутуємося, нікого не вбиваємо, живу силу туди не вводимо. Тому що в цьому немає необхідності”, – додав він.

Лукашенко в чергове заявив, що потрібно з Росією “домовлятися розумно і говорити про мир”.

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.