Аморальна пропаганда – Amnesty International знову потрапила в скандал

Міжнародна правозахисна організація Amnesty International знову спричинила скандал. Цього разу суперечки викликали дії британської філії організації.

14.09.2022
Аморальна пропаганда – Amnesty International знову потрапила в скандал
Фото: twitter.com/SergiyKyslytsya

Там збирають кошти “для російських політв’язнів” з QR-кодом на фірмових конвертах. На них зображено дві людини, що обіймаються, – одна в кольорах прапора України, інша – РФ.

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця назвав таку кампанію Amnesty International аморальною. Про це він написав у Twitter.

“Діамантові бури, що використовує AI, щоб опуститися ще нижче найнижчого рівня, безжально просвердлюють дірки в кожному порядному серці, друкуючи такого роду аморальну пропаганду зі збору коштів”, – написав Кислиця.

Він також закликав двічі подумати, куди підуть ці донати.

На конвертах Amnesty International закликає перераховувати гроші нібито на допомогу “в’язням совісті в Росії”. Зокрема, для художниці, музикантки та блогерки Олександри Скочиленко. Її посадили у СІЗО за антивоєнну агітацію. Жінці загрожує до 10 років в’язниці.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.