СБУ видворила з України російську блогерку, яка приїхала на відпочинок у Карпатах

Служба безпеки України відшукала російську блогерку Аліну Маслову, яка приїхала у Буковель святкувати Новий рік.

01.01.2024
СБУ видворила з України російську блогерку, яка приїхала на відпочинок у Карпатах

“Твоє єб…ло до спілкування з СБУ й після (насправді “після” це звичайне єбало без макіажу та фотошопу).

Хто не в курсі, хто це, то це руснява блогерка Аліна Маслова, яка вчора приїхала на лижі в Карпати. Сьогодні до неї прийшли співробітники СБУ і тепер Маслова у…бує додому”, – повідомляє Перша приватна мемарня.

Блогерка на своїй сторінці в instagram повідомила, що приїхала із сім’єю на відпочинок, бо українські Карпати – це ідеальне місце для відпустки. СБУ відшукала в горах російську блогерку і співачку.

Аліна Маслова народилась у Тирасполі, Молдова, де більшсть жителів мають російське громадянство. Там проживає сім’я блогерки. Сама Маслова будує свою кар’єру в Москві.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.