Заступник генпрокура подорожує в і з Іспанії за підтримки Гриші Козловського

Він перебував за кордоном 10 днів.

20.01.2023
Заступник генпрокура подорожує в і з Іспанії за підтримки Гриші Козловського
Фото: Заступник генерального прокурора України Олексій Симоненко

Заступника генерального прокурора України Олексія Симоненка помітили в іспанському місті Марбелья. Про це повідомив український журналіст Михайло Ткач.

“Фото опублікувала дружина Симоненка в інстаграм. За інформацією джерел у правоохоронних органах Симоненко перебував у відпустці за кордоном 10 днів”, – написав він. 

Симоненко виїхав з України 30 грудня 2022 року через через ППр Краківець на автомобілі “Мерседес” р.н. ВС 0001 ХН, разом з Віктором Деркачем (за кермом), а повернувся 8 січня цього року разом з Романом Серетко (за кермом) на тому ж авто.

“Номер авто «0001», на якому виїжджав з країни заступник генпрокурора, здався мені надто нескромним для людини на такій посаді і я вирішив його перевірити. Виявилося, що авто зареєстроване на компанію ТОВ «ХОЛДИНГ „ГРАНД ГОТЕЛЬ“». Компанія належить дружині дуже відомого львівського підприємця і депутата Григорія Козловського”, – написав Ткач. 

Він зауважує, що правоохоронці рівня Симоненка не можуть не знати чим саме займається людина, яка має стосунок до ТОВ «Винниківська тютюнова фабрика», почесний президент ФК «Рух» та власник улюбленого з початку повномасштабного вторгнення росії серед нашої еліти готелю у Львівській області «Emily Resort», “який гостинно, а іноді навіть безкоштовно, приймає топпосадовців на ночівлю, тиждень, місяць”. 

Проте, як зазначає Ткач, Роман Серетко, який завозив заступника генпрокурора в Україну, є охоронцем Козловського. Зокрема у відповідному додатку він записаний як охоронець Козловського та як начальник охорони готелю «Emily Resort». 

“Віктор Деркач, який вивозив з країни на машині Козловського заступника генпрокурора, у 2016-2018 роки подавав декларації про майновий стан як працівник Управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у Львівській області”, – зазначає Ткач. 

Тому, за словами Ткача, виникають певні запитання. Зокрема:

  • Як пройшла десятиденна новорічна відпустка заступника генпрокурора Симоненка в сонячній Іспанії? 
  • Що аж настільки пов‘язує тютюнового бізнесмена Козловського із заступником генпрокурора?
  • Скільки або як Симоненко сплатив Козловському за послугу «перетин кордону» з водієм-охоронцем?
  • Як охоронці пана Козловського виїжджають з країни?
  • Що взагалі відбувається? 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.