Дружина прокурора Львівщини задекларувала зарплату в благодійних фондах, 2 квартири в Києві та 2 авто

Керівник Львівської обласної прокуратури Геннадій Демченко оприлюднив свою декларацію про доходи за 2023 рік, вказавши понад 2,5 млн грн доходів. Демченка призначили головним прокурором Львівщини у лютому 2023 року, до цього він працював у Офісі генпрокурора.

19.03.2024
Дружина прокурора Львівщини задекларувала зарплату в благодійних фондах, 2 квартири в Києві та 2 авто
На фото керівник Львівської обласної прокуратури Геннадій Демченко

У 2023 році Геннадій Демченко задекларував понад 2,5 млн грн доходу, зокрема 1,7 млн грн зарплати у Львівській обласній прокуратурі, 468 тис. грн зарплати у Офісі генпрокурора, 252 тис. грн пенсії, а також проценти від банку, соцвиплати та пільги, повідомляє Zaxid.net.

Дружина прокурора Ольга отримала загальний дохід у 629 тис. грн, у цю суму входить зокрема зарплата у двох благодійних фондах («Благодійний фонд правоохоронних органів столиці» та «Партнерство в ім’я добробуту»).

Ольга Демченко є власницею двох квартир у Києві (100 м2 та 116 м2), а також співвласницею будинку та земельної ділянки у Броварах (109 м2 та 599 м2). Геннадій Демченко має у власності гараж площею 16 м2. У Львові подружжя орендує квартиру площею 81 м2.

Геннадій Демченко є власником авто Volkswagen Tiguan (2010 року випуску), у власності його дружини є Volkswagen Passat (2009 року випуску) та Ford Kuga (2012 року випуску). Вказане рухоме та нерухоме майно подружжя придбало раніше, протягом кількох останніх років Демченки не купували нового майна.

56-річний Геннадій Демченко в органах прокуратури працює з 1995 року, понад 22 роки на керівних посадах. До призначення на Львівщину працював начальником управління підтримання державного обвинувачення в суді Офісу генпрокурора. У 2021 році указом президента був нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ cтупеня.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.