Дружина депутата від Порошенка і керівника обласної лікарні Михайла Гички купила будинок, землю і машину

У 2022-2023 роках дружина депутата Львівської облради і гендиректора Львівської обласної клінічної лікарні Михайла Гички Галина стала власницею земельної ділянки і будинку в селі Зимна Вода біля Львова, а також нової легкової машини.

01.05.2024
Дружина депутата від Порошенка і керівника обласної лікарні Михайла Гички купила будинок, землю і машину

25 жовтня 2022 року Галина Гичка стала власницею будинку площею 116 м2 в селі Зимна Вода біля Львова, де вони проживають з чоловіком. Вартість нерухомості на момент набуття права власності, вказано в документі, становить 1,237 млн грн, повідомляє Zaxid.net.

Разом з будинком Галина Гичка стала власницею 8,65 соток землі під ним, вартість якої, як вказано в декларації, становить 137 тис. грн.

А наприкінці грудня 2023 року Галина Гичка придбала за 750 тис. грн електричний кросовер Audi E-Tron 2022 року випуску.

Сукупний дохід Михайла і Галини Гичок у 2022 році становив 1 млн грн, а заощадження – 1,3 млн грн та 20 тис. доларів США. У 2023 році доходи сім’ї становили 1,5 млн грн, заощадження – 710 тис. грн і 20 тис. доларів США. Для порівняння, у 2021 році заощадження сім’ї становили 1,24 млн грн і 17 тис. доларів США, доходи – 1,5 млн грн.

Тобто, якщо наприкінці грудня 2023 року Галина Гичка могла придбати машину із заощаджень і заробітку, то звідки у неї взялися ще 1,4 млн грн на купівлю нерухомості – із декларації неясно. Усі заощадження Гички зберігають готівкою, а не на банківських рахунках, тож невідомо, про яку суму готівки може ітися насправді.

Галина і Михайло Гички – колишні свояки Богдана і Тетяни Дубневичів (у липні 2023 року Надія Дубневич і Назарій Гичка розлучилися, про що свідчать дані з ЄДРСР). Окрім того, Галина Гичка працює у службі у справах дітей Солонківської ОТГ, яку очолює Богдан Дубневич.

До слова, колишня родичка Галини Гички Тетяна Дубневич у 2023 році стала власницею майже 73 га землі усього за 350 тис. грн у селі Суходіл Бібрської громади.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.