У Львові розслідують ДТП за участі п’яного прокурора

Львівська обласна прокуратура розпочала службове розслідування щодо ДТП за участі прокурора, яке трапилось 28 листопада на трасі Львів-Радехів-Луцьк.

04.12.2023
У Львові розслідують ДТП за участі п’яного прокурора

Про це  повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Як вказано у повідомленні, внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

Наразі щодо працівника прокуратури складено протоколи за фактами вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ст. 124 КУпАП (порушення правил ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч.1 ст. 130 КУпАП. (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння).

Службове розслідування триває.

Нагадаємо, 32-річний прокурор Олександр Чухрій з ознаками сп’яніння за кермом автомобіля Subaru Outback 28 листопада вчинив ДТП на трасі Львів-Луцьк поблизу Кам’янки-Бузької та намагався втекти. Від проходження тесту на алкоголь він відмовився.

Олександр Чухрій працює в органах прокуратури з 2012 року. З вересня 2020 року обіймає посаду прокурора першого відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань Львівської обласної прокуратури. У квітні цього року отримав догану за неналежне виконання службових обов’язків.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.