Понад 119 тисяч документацій із землеустрою та оцінки земель оцифрували землепорядники Львівщини

Працівниками головного управління Держгеокадастру у Львівській області продовжується робота з перетворення матеріалів Державного фонду із землеустрою та оцінки земель в електронну форму.

20.07.2023
Понад 119 тисяч документацій із землеустрою та оцінки земель оцифрували землепорядники Львівщини

Про це повідомляє Головне управління Держгеокадастру у Львівській області.

Станом на 17 липня, цього року, оцифровано 119707 матеріалів, з них більше 4 тисяч документацій із землеустрою та оцінки земель оцифровано цього місяця.

Зокрема, впродовж цього року, землевпорядниками Львівщини  опрацьовано 44 тисячі таких документацій.

«Оцифрування паперових документацій – один з кроків України при переході до цифрового урядування, сприятиме подальшому розвитку земельних відносин, додатково усуває корупційні ризики, створить зручні умови для громадян при зверненні за потрібними матеріалами», – зазначає Андрій Кавецький, начальник головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Перетворення усіх матеріалів Державного фонду документації із землеустрою в електронний вигляд забезпечить:

  • оперативний та швидкий пошук;
  • зниження корупційних ризиків;
  • введення оперативного моніторингу використання та надходження документації із землеустрою до Державного фонду.

Юридичні та фізичні особи мають право користуватися матеріалами Державного фонду документації із землеустрою з дотриманням вимог Закону України «Про землеустрій», «Про доступ до публічної інформації», інших законів України і Положення про Державний фонд документації із землеустрою.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.