На Львівщині готуються до медіакампанії задля популяризації українського виробника

15 березня начальник Львівської ОВА Максим Козицький зустрівся з представниками міжнародної мережі мультимаркетів «Аврора».

15.03.2024
На Львівщині готуються до медіакампанії задля популяризації українського виробника

Очільник області висловив вдячність за допомогу, яку мережа надала минулоріч для Львівщини, зокрема реабілітаційним центрам, повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

«На Львівщині у торговій мережі «Аврора» минулого року зібрали 5 млн грн на ремонт дитячого опікового відділення, найбільшого у західних регіонах України центру термічної травми та пластичної хірургії, що діє на базі Національного реабілітаційного центру Незламні/Unbroken. Ще 7,2 млн грн передали на протезування та запуск роботи операційних кімнат, відкриття відділення реконструктивної хірургії центру «Superhumans Center». А також допомагали коштами і господарськими товарами українській скаутській організації «Пласт», Всеукраїнській молодіжній громадській організації «Фундація Регіональних Ініціатив» та БФ «Крапелька добра». Дякуємо за це», – зазначив Максим Козицький.

«Ми маємо на меті надалі допомагати вашому регіону. У Львівській області наша мережа налічує 68 торгових точок. Понад 4,5 млн грн податків ми сплатили за січень-лютий цього року, тоді як за весь минулий рік ця сума становила близько 9 млн грн», – розповіла виконавча асистентка генерального директора мережі Ізабелла Пташинська.

Також Ізабелла Пташинська зазначила, що 57% товарів в магазинах – українського виробництва, а в подальших планах, аби ця цифра сягнула 80%.

На сьогодні в «Аврорі» представлені 15 компаній-виробників продукції зі Львівщини. А на полицях магазинів вже є маркування «Made in Ukraine», таким чином мережа підтримує ініціативу Офісу Президента України.

Як пояснив Максим Козицький, на Львівщині у межах ініціативи Президента та Міністерства економіки України активно працюють над брендуванням полиць та товарів. Аби в торговельних залах покупці могли виокремити продукцію саме національного виробника, її маркують написами «Купуй українське» та «Вироблено в Україні».

«Потрібно підтримувати українську економіку, українського виробника. Щоб людям легше було зробити вибір, поруч з українськими товарами у магазинах та супермаркетах області зʼявляються позначки «Зроблено в Україні» або «Made in Ukraine». Дякую, що ви солідарні з нами у цьому питанні», – підкреслив Максим Козицький.

«Плануємо запустити масштабну медіакампанію, для цього вже розробили брендування, банери, стійки, а також відео- та аудіоролики, які популяризуватимуть український продукт. Наразі збираємося поїздити по різних точках як з регіональним, так і центральним телебаченням, щоб показати в який спосіб торгові мережі популяризують нашого виробника», – додав директор департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда.

У зв’язку з виходом на ринок Румунії, мережа експортує і туди українські товари. Допомагають своїм постачальникам продукції з експортом за кордон, якщо у них є така потреба.

«Ми допомагаємо зі запуском, навіть якщо це навіть не середнє, а мале виробництво. Якщо постачальник готовий розвиватися, ми готові надати 100% передоплату, аби закупити обладнання, сировину, та надати кошти на виготовлення товарів, які згодом реалізуємо в нашій мережі в Україні чи за кордоном», – наголосила директорка юридичного департаменту Анна Каніна.

Довідково.

«Аврора» – найбільша в Україні мережа магазинів формату one dollar store. У лютому 2011 року в Полтаві відкрили перший магазин. На сьогодні мережа зростає з середнім темпом понад 50% в рік та налічує більше 1300 торгових точок. З 2023 року почала експансію. Перша країна – Румунія.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.