Львів’янин вкрав Lexus, щоб віддати його на потреби ЗСУ

У Сихівському районному суді Львова оголосили вирок чоловіку, який викрав “Lexus GX 460” для того, щоб, за його словами, передати авто військовим.

02.08.2023
Львів’янин вкрав Lexus, щоб віддати його на потреби ЗСУ

Як повідомляє  “ZAXID.NET”, випадок трапився 6 лютого 2023 року на вулиці Карла Мікльоша. Тоді львів’янин за допомогою спеціального пристрою відкрив та завів “Lexus” та поїхав з місця події. На судовому засіданні чоловік пояснив свої дії.

“Заявив, що на початку війни переправляв багато автомобілів на ЗСУ. Від водія потерпілого знав, що даний автомобіль з перебитими номерами, тому вирішив його викрасти та віддати друзям на ЗСУ. Вчинивши злочин, побачив, що авто має багато несправностей, і щоб відправити на ЗСУ, його необхідно відремонтувати і вкласти багато коштів в ремонт. Крім того, автомобіль бензиновий, що є проблемою заправки на фронті”, — йдеться в матеріалах справи.

Чоловік залишив автомобіль на станції Личаків. За його проханням товариш перегнав машину за межі міста й залишив на стоянці. Вже через місяць після події до нього прийшли працівники поліції через викрадення авто.

Львів’янин розкаявся у вчинку та просив його суворо не карати. Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочину та призначив покарання — 5 років позбавлення волі, без конфіскації майна. При цьому підсудного вирішили звільнити від відбування покарання з іспитовим терміном 3 роки.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.