Звання “Почесного громадянина Харківської області” позбавили очільника ОПЗЖ в регіоні

Ексглава Адміністрації президента Петра Порошенка Ігор Райнін очолив харківську облорганізацію “Опозиційної платформи — За життя” у листопаді 2019 року.

07.12.2022
Звання “Почесного громадянина Харківської області” позбавили очільника ОПЗЖ в регіоні

3 грудня Харківська облрада позбавила звання “Почесний громадянин Харківської області” очільника ОПЗЖ в регіоні Райніна. Про це повідомив український мільйонер, командир добровольчого формування територіальних громад (ДФТГ) “Хартія” Всеволод Кожемяко.

“Харківська облрада позбавила звання Почесний Громадянин Області, очільника ОПЗЖ в регіоні Ігоря Райніна. Я особисто робив звернення до Голови Облради Тетяни Єгорової-Луценко щодо цього персонажа.

Ми багато бачили випадків, коли колишні “регіонали януковича”перефарбовувались в провладні кольори для того щоб залишитися біля корита. Ця “політична хвойда”перевершила всіх. Воно перефарбувалось з патріота в ОПЗЖ Бойка, яке до останнього захищало політику кацапів щодо України, а сам Бойко особисто літав до Москви цілувати Ху…ла в дупу. Багато у кого навіть з його близьких був шок, але особисто я навіть не здивувався.

На протязі багатьох років при мовчазної згоді не аби яких патріотів Петра Порошенка та Бориса Ложкіна, цей обертень знущався над бізнесменами, держслужбовцями і навіть пересічними громадянами Харківської області, які перейшли йому дорогу, або просто потрапили в поле його зору своїми успіхами. За інформацією із ЗМІ з допомогою правоохоронців та кримінальних елементів, він створив цілу систему, яка

Фактично займалось рекетом в регіоні на державному рівні. Тіньові оборудки з землями запасу (привіт пан Оберемок), нерухомістю, бюджетними коштами, гроші за призначення на посади, “обілечування”бізнесу- все це повинно було збагачувати родину “жорсткого гнома”, – повідомив Кожемяко.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.