Одіозний Гетманцев в унісон з Арахамією дякує опзж за боротьбу з корупцією і патріотизм

Верховна Рада 6 лютого підтримала дострокове припинення повноважень народного депутата України від опзж Ігоря Абрамовича. “За” проголосували 317 нардепів.

06.02.2023
Одіозний Гетманцев в унісон з Арахамією дякує опзж за боротьбу з корупцією і патріотизм
Данило Гетманцев та Ігор Абрамович

Одіозний голова податкового та митного комітету ВР України Данило Гетманцев подякував депутату від проросійської партії Ігорю Абрамовичу за роботу.

“Без перебільшення, переважна більшість реформ, які ми провели з 2019 року, не відбулася би без нього. Разом ми ліквідували корупційні площадки Яценко, разом приймали антиофшорний закон, разом дбали про доходи бюджету та справедливість, рівність оподаткування для всіх українців.  Безвідносно до політичних кольорів і точно з суто проукраїнських позицій.

Розумію, що рішення про складання повноважень було для нього дуже важким. Для нашого комітету це велика втрата”, – йдеться в дописі Гетманцева.

“Бомок” раніше писав: “Чи розчавить тінь регіонала та агента ФСБ Сівковича голову податкового комітету Верховної Ради Данила Гетманцева”.

Додамо, що голова фракції “Слуга народу” у ВР Давид Арахамія також відзначився пошуком “хороших опзжешників”. Він заявив, що Ігор Абрамович своєю проукраїнською позицією ніколи не асоціювався у нього з ідеологією опзж.

Нагадаємо, 20 березня Рада національної безпеки та оборони ухвалила рішення призупинити будь-яку діяльність політичних сил, пов’язаних із росією, на час воєнного стану.

28 березня Верховна рада отримала закон проєкту №7172-1, який передбачає заборону проросійських партій в Україні. Того ж дня партія “Опозиційна платформа — за життя” заявила про призупинення своєї діяльності.

Коментарі

11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.
14:02
Традиції «аварійності» львівського мера
«…Тут зберігають давні традиції…», «… завжди особлива атмосфера святкування певних подій, свят, проведення різних форумів…» – приблизно так відгукуються гості про наше місто. Нерідко так говорять і самі львів’яни.