ЗСУ знищили склад боєприпасів окупантів у Харківській області

Війська РФ продовжують обстрілювати позиції українських військових із артилерії.

05.09.2022
ЗСУ знищили склад боєприпасів окупантів у Харківській області
Фото: ДПСУ

Про це розповів голова ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Yа лінії зіткнення окупанти обстрілювали позиції українських військових із реактивної та ствольної артилерії, а також авіації.

“Наші захисники надійно тримають свої позиції та ведуть вогонь у відповідь. У районі населених пунктів Семенівка та Куп’янськ окупанти зазнали серйозних втрат у живій силі та техніці. Крім того, влучним ударом ЗСУ знищено ворожий склад боєприпасів”, – наголосив голова ОВА.

Варто зазначити, упродовж неділі, 4 вересня, ЗСУ знищили на півдні 104 російських військових, шість їхніх танків, 26 одиниць іншої броньованої та автомобільної техніки, дев’ять гаубиць «Мста-С» і «Мста-Б» та безпілотний розвідник «Елерон-10».

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.