Як на Тернопільщині вирощують овочі, які потім потрапляють на львівський “Шувар”

На львівському гуртовому ринку “Шувар” цілорічно вирує торгівля овочами та фруктами від фермерів практично з усієї України.

01.05.2023
Як на Тернопільщині вирощують овочі, які потім потрапляють на львівський “Шувар”

Новий сезон розпочинають навесні ранньою продукцією – це молода морква, картопля, червоний буряк, а також, зелень, редиска та інші тепличні овочі.

Як правило, першими на ринок виходять виробники Закарпаття, поступово їх підсилюють фермери-тепличники з інших областей.

На “Шуварі” розповіли про виробника із Заліщицького району – найбільш знаного осередку тепличних господарств Тернопільської області.

Господар Василь погодився розповісти про своє найбільше захоплення та водночас справу життя – власне тепличне господарство.

“Вважаю одним із найвизначніших здобутків та безумовним приводом для гордості той факт, що за більш ніж 30-річну історію роботи, «Шувар» став не лише найбільшим осередком торгівлі, але й об’єднав фермерів із всієї України в єдину, велику та згуртовану сім’ю «Шувар» – Shuvar`s Family”, – поділився  директор гуртового ринку Іван Федишин.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.