У Польщі чоловік з ножем напав на трьох українок

Одна з них загинула.

17.04.2023
У Польщі чоловік з ножем напав на трьох українок

У польському місті Легниця у ніч проти 16 квітня невідомий чоловік напав з ножем на трьох українок. Як повідомляє польське видання LCA, внаслідок нападу загинула 37-річна українка, її 14-річна донька та ще одна жінка отримали поранення. 

За даними ЗМІ, зловмисник проник у квартиру, де мешкали українки, щоб пограбувати їх. Першою грабіжника побачила 37-річна жертва. Нападник завдав їй смертельних поранень ножем. Після цього зловмисник напав з ножем на 14-річну дівчину, яка прокинулася від криків мами, а також ще одну жінку, що перебувала у квартирі.

14-річну постраждалу з колото-різаними ранами грудей ушпиталили. Вона перебуває у тяжкому стані. Інша постраждала українка отримала поранення рук. 

Поліція вже знайшла та затримала нападника неподалік від місця злочину. Чоловік був у крові і мав зі собою закривавлений ніж. Затриманий раніше вже був судимий за злочини проти власності.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.