У парламенті Грузії відповіли на питання щодо постачання зброї для України

Грузія не може і не надаватиме Україні військову допомогу. При цьому країна надає “беззаперечну політичну та гуманітарну допомогу понад масштаби та межі своїх можливостей”.

07.12.2022
У парламенті Грузії відповіли на питання щодо постачання зброї для України
Фото: умовне

Про це повідомляє Грузія Online“.

Зазначимо, що раніше тимчасовий повірений у справах України в Грузії Андрій Касьянов заявив, що попри численні запити щодо постачання зброї та боєприпасів до України відповіді від грузинського уряду не було.

У свою чергу голова парламентської фракції “Грузинська мрія” Мамука Мдинарадзе заявив, що Київ нібито прагне того, щоб “Грузія виступала у війні як сторона”.

Мдинарадзе зазначив, що “ставати стороною в окупаційній війні Росії не на користь Грузії”. Він заявив, що країна підтримуватиме мир.

“Коли представник країни каже, що Грузія має постачати в Україну озброєння та військову техніку, очевидно, що у них об’єктивно немає особливих очікувань щодо постачання спеціального озброєння чи військової техніки з Грузії. Посил, який озвучила ця людина, полягає в тому, що Грузія повинна бути записана як сторона у військовому збройному конфлікті, решта того, що він говорив, являло собою дрібні ганебні меседжі”, – сказав Мдинарадзе.

Водночас він зазначив, що Грузія військову допомогу надавати не може і не буде.

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.